Soul Children er en korbevegelse for barn og unge. Det begynte som et enkeltstående kor som etter hvert ble et korkonsept for de yngstetenåringene. Det har videre utviklet seg til en bevegelse med korarbeid for flere aldersgrupper, med egne utgivelse, events, gudstjenester, YouTube-kanal, kleskolleksjon og innsamlingsprosjekt. Ettersom Soul Children-kor er både grunnlaget og kjernen i denne korbevegelsen, så er Soul Children navnet på selve bevegelsen.

ANDRE KONSEPTER

Det som begynte som et enkeltstående kor og etter hvert et korkonsept for de yngstetenåringene. Det har videre utviklet seg til en bevegelse med korarbeid for flere aldersgrupper, med egne utgivelse, events, gudstjenester, YouTube-kanal, kleskolleksjon og innsamlingsprosjekt. Ettersom Soul Children-kor er både grunnlaget og kjernen i denne korbevegelsen, så er Soul Children navnet på selve bevegelsen.

EVENTS

Ved alle Soul Children Events er ønske å skape møteplasser og arenaer for inspirasjon og fellesskap, og felles for alle arrangement er at det er fokus på visjon og verdier, samt de sosiale, åndelige og musikalske områdene i Soul Children-bevegelsen.

NYHETER

Oslo bys kunstnerpris 2020 til Oslo Soul Children

Tusen takk til Oslo kommune for Oslo bys kunstnerpris 2020, som gikk til Oslo Soul Children. Det var stort å være i Oslo Rådhus forrige uke, hvor vi fikk overrakt prisen av Ordfører Marianne Borgen og leder for Oslo bystyrets kultur – og utdanningsutvalg Eivor Evenrud.
 
Det er en stor ære å få en slik annerkjennelse som gir inspirasjon og motivasjon for videre Soul Children-arbeid i hovedstaden, Norge og Verden i årene fremover. Vi gleder oss virkelig mye over alt vi har fått være endel av – og ikke mist til alt som ligger foran!
 
Tusen takk til alle som har sendt koret gratulasjoner, det varmer mer enn dere aner.

Ønsker du å komme i kontakt med noen i Soul Children-familien? 🤩