Bli med i prosjektkoret våren 2023!

Oslo Soul Choir springer ut fra Soul Children-bevegelsen, og er et prosjektkor for voksne i alderen fra 20 – 100 år.

Vi setter opp tre øvelser og avslutter med opptreden under «A Soulful Gospel Celebration» denne våren. Repertoaret bli bestå av kjente gospellåter og helt nyskrevne sanger spesielt for dette koret. Alle er velkommen til et godt fellesskap med sangglede, trøkk og varme!

Program våren 2023

Øvelser
Onsdag 24. mai kl. 19.30 – 21.00 + kaffe
Onsdag 31. mai kl. 19.30 – 21.00 + kaffe
Lørdag 3. juni kl. 15.00 – 19.00 + mat og hygge

Sted: NLA, Festsalen. Adr: Linstowsgate 3 (inngang ved høyskolen)
Gratis – ingen påmelding

Opptreden under «A Soulful Gospel Celebration». Onsdag 7. juni kl. 19.30 – 21.30 (pluss lydsjekk på ettermiddagen) Sted: Kulturkirken Jakob

Oslo Soul Choir´s dirigent og initiativtaker er Ragnhild Hiis Ånestad. Hun er opprinnelig fra Kragerø og ansatt som Soul Children-leder i Acta – barn og unge i Normisjon, er grunnlegger av Soul Children-bevegelsen og musikalsk leder for Oslo Soul Children & Oslo Soul Teens. Ragnhild har blant annet vært musikalsk leder for Norwegian Gospel Voices i åtter år, holder korseminar flere steder i Europa og har medvirket som dirigent, produsent, låtskriver og sanger på en rekke plateutgivelser.

Ragnhild har erfart at kor er helsebringende, både fysisk og psykisk, for alle generasjoner. Og at fellesskapet som oppstår på øvelser, konserter og turer er helt spesielt og noen ganger livsforandrende for enkeltpersoner. Dette er av hennes største motivasjoner til å samle sangere til Oslo Soul Choir. I tillegg til at hun gleder seg til å skape et kor med et godt musikalsk niviå som får oppleve mye glede sammen»