Bli med!


Å være med i Aalesund Soul Children skal først og fremst være gøy. Vi bruker hele kroppen på ”moves” når vi synger, og vi ”leker” ofte for bli kjent med og trygge på hverandre. Vi ønsker også at våre ”tweens” skal være stolte av å være med i Aalesund SC, og vi jobber derfor mye med det musikalske uttrykket vårt og hvordan vi presenterer musikken.

Det er viktig at hvert enkelt medlem selv er motivert for å være med i koret og at du stiller på øvelser, opptredener og konserter. Særlig opp mot større events øver vi en del, og da er det viktig at du liker å synge 🙂

Hvis du er borte mangler vi et viktig instrument i orkesteret vårt. Vi tar en prat med deg før du begynner – for å bli litt kjent med deg, fortelle om koret og høre mer om dine tanker og drømmer.

Fyll ut skjemaet under og send inn, så er du automatisk inne på ventelista. Vi tar kontakt når det nærmer seg opptak. I ventetiden kan du sjekke kalenderen vår og finne ut hvor vi skal opptre neste gang. Ville vært så kult om du kom å hørte på….

Hvis du har spørsmål kan du sende disse til foreldrekontakt@aasc.no

Når du har sendt inn påmeldingen, vil du få et skjermbilde som viser opplysningene du har sendt inn.

Navn

Bosted

Fødselsår

Foresattes E-post

Foresattes Navn

Foresattes telefon

Melding

Her øver vi


Visjon og verdier


visjon-og-verider