scf15-lordag-ute-5740

We are the Soul Children!


Aalesund Soul Children ble etablert i august 2010 og øver nå på Spjelkavik Bedehus mandager fra 18.00 til 19.45. Vi teller rundt 70 sangere fra Ålesund, Giske, Sula og Haram. Koret en del av Soul Children- konseptet, som er Norges hurtigst voksende korbevegelse.
Vi synger på ulike oppdrag, arrangerer konserter og Sould Church og drar gjerne på Soul Children festival i Oslo. Weekend og tur er definitiv blant høydepunktene gjennom året!

I 2014 gav vi ut CD’n One Day. Denne har sanger skrevet for Aasc.no
I pinsa 2017 arrangerte vi SeaSideSoul festivalen i Sparebanken Møre Arena. En korfestival, som samlet ca 400 sangere. Gjennom helga hadde vi maschoirøvelser i Sparebanken Møre arena, utekonserter både på Fjellstua, utsiktspunktet over Ålesund, og på Rådhusplassen. Avsluttet festivalen med konsert i Sparebanken Møre Arena.

Musikkstilen er gospel, rock, pop, soul og RnB.  Vi bruker musikkform som barna og ungdommene selv skal kjenne seg igjen i, og målet er å formidle intens livsglede gjennom sang og dans. Blant crewet har vi flere erfarne sangere/musikere som jobber frem det musikalske uttrykket og hvordan musikken presenteres. Soul Children er underlagt ACTA (Normisjon), som også samarbeider med FriBu (Frikirken).

 

Vårt mål


Vi har det kjempegøy sammen! Vi har dyktige musikalske ledere som jobber målrettet for å heve det musikalske nivået og trygghet på scenen. Underveis ser vi at noen heller har lyst til å bidra i koret på andre måter, som å lede under sang, mikse lyd og rigge teknisk anlegg, – eller kanskje filme koret og legge på youtube. Andre ønsker å ta mer ansvar i koret og kan lede oppvarming, stemmeøvinger eller å øve inn en ny sang. Dette er talent vi setter pris på og legger til rette for. I pausene har vi både frilek og organiserte aktiviteter, slik at tweensa kan bli kjent på tvers av skole- og kommunegrenser. Å være med i Soul Children skal være en god og en gøy opplevelse, og vi legger vekt på både det sosiale, musikalske og åndelige. Vi har nulltoleranse mot mobbing.

 

tro,haap

Vårt Crew


Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med foreldrekontakten vår, Ann-Kristin Myklebust: foreldrekontakt@aasc.no

Ann-Kristin Myklebust – Foreldrekontakt
Vidar Severin Åsebø – Dirigent og musikalsk leder for AaSC
Rachel Benda- Dirigent for Aalesund Soul Teens
Simon Falkenberg Hansen assistent/pianist for Aalesund Soul Teens.
Lindis Huse – Administrativ leder
Grete Anderssen Vikestrand – Markedsføring
Linda  Christin Barstad – Utstyrsansvarlig.
Renate Dimmen – Prosjektleder
Lise Ødegård-Pettersen – Korassistent
Morten Jacobsen – Teknisk og web
Anders Falch Dahl tar seg av regnskapet vårt.

I tillegg har vi mange foreldre som er engasjert i ressurs- og prosjektgrupper, noe vi SUPERtakknemlige for og HELT avhengige av. Sammen lager vi et flott miljø og gode opplevelser for barna våre!

 

Booking


Har du en ny utfordring til oss? Ta kontakt med vidar@aasc.no.
Vi har allerede opptrådt på messe, i kirke, på fotballstadion, i bedehus, i kjøpesenter, på julebord og på utescener. Vi har samlet hundrevis av publikummere til egne konserter, både med og uten kjente trekkplaster.

Aalesund Soul Children teller totalt rundt 100 sangere fra 10 år. Et så stort kor krever selvfølgelig stor plass, selv om vi ikke klarer å samle alle 100 til hver opptreden.

Aalesund Soul Teens er de elste ungdommene i koret, fra 9 klasse. Denne gruppen får gjerne egne og litt større utfordringer, og de liker gjerne å synge med mic i handa. Dette gir et fyldig lydbilde, selv om de ikke er mer enn rundt 30 tenåringer.

 

Øvelser


 Vi øver mandager på Spjelkavik Bedehus, fra 18:00 til 19:45.

 

Visjon og verdier


 

Gud står ikke med pekefingeren,

men gir deg tommel opp!

Han har skapt deg og gleder seg over deg.

Han heier på deg!