AUDITION FOR GUTTER 1. FEBRUAR 2024

Velkommen til audition i Oslo Soul Children & Oslo Soul Teens torsdag 1. februar 2024!

Oslo Soul Children og Oslo Soul Teens er Soul Children-bevegelsens pilotkor. Korene består av sangere i alderen 10–19 år fra hele Oslo-området, har utgitt utallige album, flere singler og musikkvideoer alene og i ­samarbeid med ­nasjonale og internasjonale artister. Nå søker Oslo Soul Children & Oslo Soul Teens nye sangere – denne gangen kun gutter.

Audition: På audition må sangeren fremføre en selvvalgt sang samt ­gjennomføre en enkel sangprøve og et lite intervju. Den selvvalgte sangen skal enten være kun et vers og et refreng fra en sang eller ev. en kort sang. Sangen kan synges a capella eller med piano (ha i så fall med noter til ­pianisten, hvis det ikke er en sang fra en Oslo Soul Children-utgivelse). ­Juryen består av dirigent Ragnhild Hiis Ånestad, pianist og noen av ­lederne i koret. Det vil også bli gitt informasjon om korets visjon, verdier, fokusområder, roller og planer for program det kommende året.

VIKTIG: Vi oppfordrer dere til en prat hjemme på forhånd. Snakk om hva en ­audition er, og forbered sangeren på et eventuelt avslag. Sangeren må ha med seg en foresatt til audition

ALDER: Fra 5. klasse til og med 19 år.
Soul Children er for sangere i alderen 5. – 9. trinn. Soul Teens er for sangere i alderen 10. trinn – 19 år. Det er ikke audition egen audition for å komme inn i Oslo Soul Teens hvis enn allerede er sanger i Oslo Soul Children, og kommet inn når en er yngre.

NÅR:
Torsdag 1. februar kl. 18-21

HVOR: Storsalen menighet, Staffeldtsgate 4 – Oslo (Lille Camino – cafeen i underetasjen)

Ingen påmelding, registrering ved oppmøte.

ØVELSER
Oslo Soul Children øver stort sett hver onsdag kl 18 – 20, i tillegg kommer av og til ekstra øvelser ifm spesielle opptredener.

Nærmere info vil bli gitt før prøvesang på auditions-dagene, eller kan fås ved å sende mail til medlem@soulchildren.no.