Gira på å reise, bli kjent med nye kulturer og å jobbe med Soul Children? Bli med til Ecuador påsken 2023!

Du er invitert til å være med til Ecuador for å besøke og bli bedre kjent med Soul Children-familien i storbyen Guayaquil.

På programmet står deltakelse på en egen Soul Children Camp, og du vil få bidra både på leiren og i lokale menigheter som leder med musikk, sang, dans og generelt barne- og ungdomsarbeid. Det er en fordel med noe bakgrunn fra kor, musikk eller dans, men dette er ikke et krav for å bli med på turen. Kanskje synes du det er gøy å ta bilder, filme, undervise, leke eller bare være sammen med barn og ungdom.

Dette er en ypperlig tur å ta med de eldste ungdommene i teens, potensielle ledere og nåværende ledere på. Bli med på tur!

Jeg fikk møte ungdommer på min egen alder og jeg fikk høre historier om hverdager som jeg ikke kan forestille meg. Flere sliter med å få penger til mat, klær og husly for seg selv og sine familier.