Om oss

/Om oss
Om oss 2018-01-22T22:52:33+00:00

We are the Soul Children!


Drammen Soul Children (DSC) er et barne- og ungdomskor som er åpent for alle som vil være med. Du kan begynne det året du fyller 10 år. Fra du fyller 15 kan du også være med i Soul Teens. DSC har faste øvelser, synger på ulike oppdrag, arrangerer konserter og deltar på Soul Children festival i Oslo. Sosiale weekender og turer er definitiv blant høydepunktene gjennom året!

Å være med i DSC skal først og fremst være en god og gøy opplevelse. Derfor legger vi vekt på både det sosiale, musikalske og åndelige. Vi er avhengig av at de som er med stiller opp på øvelser og opptredener, slik at vi vet at vi kan ”levere” når vi opptrer. Derfor ønsker vi at man sier ifra til en leder om man ikke kan komme.

DSC er tilknyttet Acta – Barn og Unge i Normisjon, med lokal tilknytning til Norkirken i Drammen. Koret har en tydelig kristen profil (innad og utad). Vi bruker en musikkform som barna og ungdommene selv skal kjenne seg igjen i.

Medlemskontingent er 100 kr. I tillegg er det en semesteravgift på 450 kr. Søsken nr. 2, 3 osv betaler full kontingent, men 350 i semesteravgift.

Øvelser


Vi øver mandager klokken 17:45 – 19:30 i Norkirken Drammen sine lokaler i Rådhusgata 25, Drammen.
Semesterplan våren 2018

tro,haap

Vårt Crew og kontakt


Vår hovedleder er Ine Ølberg, ine@oelberg.no

Musikalsk leder og dirigent er Helene Byholt, helenereby@live.no

Andre ledere er:
Gunhild Løken Dragsund, gunhildmor@hotmail.com
Kaja C. Ølberg, kaja.olberg@gmail.com
Arild C. Ølberg, arild@oelberg.no
Pål Andre Lauritzen (økonomi og adm.) pallau@me.com

Visjon og verdier


visjon-og-verider