SoulMate

/SoulMate
SoulMate 2020-05-03T21:02:36+00:00

Vi har et sosialt ansvar for alle rundt oss – også globalt. Derfor vil vi lære barn og ungdom til å hjelpe enkeltmennesker som virkelig trenger det. Soul Children kaller dette for SoulMate.

Soul Children-bevegelsen vender blikket utover og gjør noe mer for barn som ikke har det like bra materielt som oss. SoulMate ble lansert i 2011, og er et innsamlingskonsept for Soul Children-bevegelsen der vi får være med på å samle inn penger til barn og ungdom i andre land. Les mer om satsingen i India og Ecuador.

Soul Mate-kampanjen våren 2020

«Vi er i en situasjon som er annerledes for oss alle, og spesielt i Ecuador. Vi er nødt til å stå sammen som familie, og hjelpe hverandre.

I Ecuador har Soul Children-bevegelsen vokst raskt og fungerer som en brobygger mellom kultur og sosiale forhold, med dessverre er veldig mange Soul Children-familier der stekt rammet av koronapandemien.

Vi starter nå en SoulMate-kampanje der vi samler inn penger til nødvendig hjelp slik at Soul Children-familier i utsatte områder i Ecuador kan få det de trenger av mat og smittevernutstyr i en vanskelig tid.

For å gi en SoulMate-gave til Soul Children-familier i Ecuador kan du veldig enkelt overføre et valgfritt beløp til

Vipps #534075 eller

Kontonummer 1503 02 13537 – Prosjektnavn/nr: SoulMate/200008

En kan også sende SMS med kodeord “SOULMATE” til 2160 å gi 200 kr

Tusen takk til dere som blir med på vårens SoulMate-kampanje med innsamling til Soul Children-familier i Ecuador!»

-Oslo Soul Children og Soul Children sentralt

Vi håper du ønsker å støtte familien vår i Ecuador, og tusen takk på forhånd!

Soul Mate