Jonathan McReynolds til soul children-festivalen!

Vi kan med stolthet fortelle at den dyktige gospelartisten Jonathan McReynolds fra Chicago kommer til Oslo Spektrum 16.-18. oktober.
Jonathan McReynolds er av de sjeldne i disse dager, – for det er ikke lett å finne en ung artist som setter hele sitt hjerte i musikken og lidenskapelig synger om sin kjærlighet til Jesus Kristus, slik som han.

Jonathan er allerede, tross sin unge alder, på vei til å bli en av de store gospelartistne i USA. Med sin eksepsjonelle låtskriving, utrolig stemme og sitt fantastiske talent overbeviste han sitt publikum med debutalbum «Life Music».

Jonathan er født og oppvokst på sørsiden av Chicago, der han tidlig begynte å spille trommer og orgel som liten gutt, og etterhvert ble med i ungdomskoret i kirken. Han er inspirert av gospelartister som Kim Burrell, Smokie Norful og Israel Houghton.

Jonathans mor oppmuntret ham tidlig til å synge – og å bruke gaven som Gud hadde gitt ham. Da han gikk på videregående skole begynte han å lytte til sin mor – og Gud. I sin jakt etter en identitet og etter noe å skille seg ut fra alle andre med, ble det tydlig for han at sangen var hans «greie». Jonathan sier selv at han opplever at Gud hadde en plan for han og at han nå bruker sitt talent til Guds ære.

Se og hør hans siste singel, “Gotta Have You” her: