Soul Children er en korbevegelse for barn og unge. Det begynte som et enkeltstående kor som etter hvert ble et korkonsept for de yngstetenåringene. Det har videre utviklet seg til en bevegelse med korarbeid for flere aldersgrupper, med egne utgivelse, events, gudstjenester, YouTube-kanal, kleskolleksjon og innsamlingsprosjekt. Ettersom Soul Children-kor er både grunnlaget og kjernen i denne korbevegelsen, så er Soul Children navnet på selve bevegelsen.

ANDRE KONSEPTER

Det som begynte som et enkeltstående kor og etter hvert et korkonsept for de yngstetenåringene. Det har videre utviklet seg til en bevegelse med korarbeid for flere aldersgrupper, med egne utgivelse, events, gudstjenester, YouTube-kanal, kleskolleksjon og innsamlingsprosjekt. Ettersom Soul Children-kor er både grunnlaget og kjernen i denne korbevegelsen, så er Soul Children navnet på selve bevegelsen.

EVENTS

Ved alle Soul Children Events er ønske å skape møteplasser og arenaer for inspirasjon og fellesskap, og felles for alle arrangement er at det er fokus på visjon og verdier, samt de sosiale, åndelige og musikalske områdene i Soul Children-bevegelsen.