suite16 til soul children-festivalen!

Vi kan endelig nå røpe at boybandet Suite16 kommer til årets Soul Children Festival. De fantastiske guttene vil skape god stemning i Oslos storstue og vi gleder oss masse over denne nyheten!

Det norske boybandet ble etablert høsten 2014 er satt sammen av Eccentric Music, gjennom TV2.no-nettserien ’Prosjekt:Boyband’. Av 300 søkere til programmet ble til slutt 5 gutter valgt, som i dag utgjør Suite16.

Bandet består av Vemund Rosendal (19), Alexandru Grindvoll (14), Andreas Haukland (18), Thomas Strandskogen (17) og Kevin Knutsen (15).

Selv om de er i startfasen av sin karriere, har gutta allerede gitt ut flere låter. Guttene hadde sin Tv-debut på ”God Morgen Norge” i forbindelse med slipp av sin første singel ”Stupid Lovesong. I mai slapp de sin nyeste singel ” I Don’t Think So” som ble listet på mP3 sin Fresh-liste.

Suite 16 har allerede opparbeidet seg en trofast fanskare, som kaller seg Suitehearts. Gutta har gjort flere store opptredener den siste tiden, deriblant åpningsshowet på Norway Cup i tillegg til Allsang På Grensen. Dette har begeistret fansen, og resultert i en solid base med over 10.000 følgere på Instagram.

Ja, som vi mange vet så nærmer det seg veldig til årets store begivnhet, nemlig: «The 11th annual International Soul Children Festival»! Stedet er Oslo Spektrum – og datoen er 16. – 18. oktober 2015. 

Det er nærmere 2500 deltakere påmeldt, men vi har hørt at det fortsatt er flere som ønsker å være med på festivalen men som ennå ikke har fått meldt seg på. – Og da kan vi med glede fortelle at det slettes ikke er for seint å melde seg på. Vi stenger ikke påmeldingen før 1. oktober – og inntil da kjører vi på prisene fra 1. juli. 

Her er info om registrering / påmelding:

Checkin.no