Bli med!


Soul Kids

Fra 1. trinn til 4. trinn

Du trenger ikke være superflink til å synge, men du må være glad i musikk. Det er lov i komme en eller to ganger og sjekke ut om man vil være med.

Vi ønsker at Melhus Soul Kids skal ha et godt miljø for gutter og jenter. For å holde på guttene og legge til rette for et godt miljø har vi valgt å ha egen gutteklubb, der guttene har ulike aktiviteter. Jentene skal selvfølgelig også bli tatt vare på:)

Soul Children

Fra 5. trinn

Melhus Soul Children er et kor for barn og ungdom i Melhus og distriktet rundt. Å være med i Melhus Soul Children skal først og fremst være gøy.

Er du gutt eller jente, har begynt i 5. trinn og er glad i å synge; da er du velkommen til å bli med. Melhus Soul Children tar inn nye sangere. Det er bare å møte opp. Ta kontakt om du lurer på noe.

Soul Teens

Fra 10. trinn

Teens er først med på øvelsen sammen med Melhus Soul Children, videre er det egen Teens øvelse.

Melhus Soul Teens er et utvidet tilbud til sangere i Melhus Soul Children. Du kan begynne i Soul Teens når de går i 10. trinn. Soul Teens er ikke bare korsang. Vi fokuserer også på ledertrening og trosopplæring. Her går steget videre for dem som ønsker ytterligere personlig utvikling på det musikalske, åndelige og sosiale området. Alle i Soul Teens er hjelpeledere i Soul Children.

Her øver vi


Våre verdier

Kontingent


Fem verdipunkter som er grunnlaget for alt vi driver:

  • Ære Gud
  • Hedre mennesker
  • Prege samfunnet
  • Se og bli sett
  • Ekte glede og ærlighet

Det koster kun Kr. 300,- for hvert barn/ungdom å være med hele skoleåret (høst- og vårsemester). Max medlemskontingent for hver familie er Kr. 500,-.

Betal inn på Melhus Soul Children sin konto 4202 12 94084. Merk innbetaling med ”Medlem og ditt navn”, eller betal kontant på øvelsen.