Oslo Soul Children inviterer til audition

Om Oslo Soul Children

Oslo Soul Children består av sangere i alderen 10–16 år fra hele Oslo-området. Koret har gitt ut 14 album, flere singler og musikkvideoer – den siste heter «Headlights» og kom i slutten av oktober, og med denne utgivelsen lanserte koret også en egen kleskolleksjon ved samme navn!

Koret har turnert over hele Norge, i Sverige, Tyskland og har hele fem ganger turnert i USA, i tillegg til å ha deltatt på utallige tv-show, blitt tildelt Petter Dass-prisen, Sareptaprisen og blitt nominert til Spellemann.

Koret er tilknytta Storsalen menighet der de blant annet står for en egen gudstjeneste, Soul Church, hver siste søndag i måneden. Ellers er de også et eget lokallag i region Øst av Acta – barn og unge i Normisjon.

Hovedleder og musikalsk ansvarlig for Oslo Soul Children er Ragnhild Hiis Ånestad, som også er gründer og leder for den internasjonale Soul Children-bevegelsen.

Vi inviterer til audition 23. januar

Koret øver stort sett hver onsdag mellom kl 18.00 – 20.00, og har flere spennende sangoppdrag og turer i løpet av året.

Det er veldig stabilt i korrekkene men vi ønsker allikevel noen nye sangere med i koret denne våren, og inviterer til audition onsdag 23. januar kl. 18.00 i Storsalen menighet, som ligger i Staffeldtsgate 4 ved Holberg plass i Oslo.

Audition er for alle i 5. klassetrinn og oppover, som er glad i å synge og som ønsker et godt miljø hvor en kan utvikle sitt talent.

På audition vil det bli gitt endel informasjon om Oslo soul Children og Soul Children-bevegelsen, i tillegg til at det vil være en enkelt sangprøve og intervju med den enkelte. Korets ledere og en pianist vil også være tilstede. På grunn av informasjonen som blir gitt, ønsker vi at de som stiller til audition har med en foresatt.

Har dere spørsmål er det bare å ta kontakt med medlemskontakt på mail: medlem@soulchildren.no