REAL LIFE

Kjøp den i nettbutikken

Kjøp den på iTunes

Ny CD

Albumet inneholder åtte helt nye låter som er skrevet og produsert av korets venner Kine L. Fossheim, Olav Fossheim, Øystein Haare og Knut Bjørnar Asphol, i tillegg til korets leder Ragnhild Hiis Ånestad. Jesus Loves Electro gjester albumet på lovsangen «UPTU», og Ingelin Reigstad Norheim (Garness) har skrevet avslutningssangen «The Blessing».

 

Det er stor variasjon i tekstinnhold og musikalsk uttrykk i låtene, noe som gjenspeiler livet til ungdommene i Oslo Soul Teens, som også selv har vært med å utvikle sangene på albumet.

Til topp på iTunes

Dagen etter at Oslo Soul Teens ga ut albumet ”Real Life” klatret platen til topps på iTunes-listen.

– Det er tydelig at folk der ute har ventet på en ny utgivelse fra Oslo Soul Teens. Releasekonserten var en fest i seg selv, og at så mange velger å kjøpe platen er fantastisk, sier Hiis Ånestad.

Moderne uttrykk

Albumet består av åtte låter i ulike sjangre, fra gospel og pop til house og funk. Til sammen gir det et moderne lydbilde.

– Det gjenspeiler spekteret av låtskrivere og teamet bak produksjonen; vi liker mye forskjellig og tar det inn i koret. Vi ønsker å prege samfunnet med de gaver vi har fått, gjennom sang og musikk. Jeg tror vi har truffet med et uttrykk som passer for 2015, sier dirigenten.

Les mer her