Start et Soul Children-kor

  • Oslo Soul Childrens jubileumskonsert

Start et Soul Children-kor

Soul Children er Norges raskest voksende korbevegelse, med 200 kor i Norge og 100 i utlandet. Bli med i familien dere også!

Ønsker man å starte et Soul Children-kor, et pre Soul Children-kor eller en Soul Teens-gruppe, må koret meldes inn i Acta – barn og unge i Normisjon eller FriBu. Det er ikke nødvendig med tidligere tilhørighet til organisasjonene, men dere må få tillatelse av Soul Children-ledelsen ved Acta Sentralt.

Acta er en barne – og ungdomsorganisasjon innenfor Den norske kirke. Moderorganisasjonen er Normisjon. Siden opprettelsen i 2001 har Acta vokst til nærmere 23.000 medlemmer, og er med det en av Norges største kristne barn- og ungdomsorganisasjoner. FriBu er barne – og ungdomsarbeidet i den Evangeliske Lutherske Frikirke.

Bli med

denne siden kan man melde koret inn i Acta. Nye lokallag i organisasjonen får dessuten kr 5 000 i oppstartsstøtte, startpakke med ressurser tilpasset lokallaget, hjelp og støtte fra Actas regionskontor, forsikring av medlemmer og ledere gjennom KNIF, m.m.

I Soul Children-guiden finner du mer informasjon om konseptene i bevegelsen, retningslinjer,  kriterier m.m..

Nærmere informasjon for å kunne starte et nytt lag får dere ved å kontakte Soul Children-avdelingen ved Acta Sentralt: kontakt@soulchildren.no.

 

Fikk du med deg showet da Oslo Soul Children feiret Kongeparets 80-årsdag? Sjekk video her!