Loading...
THE 14TH INTERNATIONAL SOUL CHILDREN FESTIVAL
Sted: OSLO SPEKTRUM, NORGE
Dato: 22. – 24. OKTOBER 2021
Nå inviteres barn og unge, samt deres ledere, fra hele Norge og verden igjen til Oslo Spektrum og Soul Children-festivalen.
Det vil nok en gang bli en spektakulær utendørskonsert på Universitetsplassen og en storslått festgudstjeneste i Oslo Spektrum, som begge er åpne for alle og har fri inngang.
Det kommer fantastiske gjesteartistene fra inn – og utland, det vil bli workshops for ledere, ungdommer og bandmusikere, i tillegg til Mass Choir, Get Up Service, Saturday Night Live Show og mye mer.
Soul Children er en suksesshistorie som er i stadig vekst, og er en korbevegelse som eksporteres til stadig flere land. I Norge er det nå 200 aktive Soul Children-kor, og vi har nærmere like mange avleggere i 14 andre land over hele verden.
Festivalen starter fredag ettermiddag med et forrykende Kick Off Party og avsluttes søndag ettermiddag med en storslått Soul Church Concert. I tillegg vil det enorme felleskoret lage en stor parade opp Karl Johansgate midt i Oslo sentrum lørdag ettermiddag, der det braker løs på Universitetsplassen med en gedigen friluftskonsert med festivalens Mass Choir på over 2000 stemmer og festivalens gjesteartister.
Festivalen er for korsangere fra 5. klassetrinn og oppover, og deres korledere. Foreldre og foresatte kan også gjerne være med og det vil være egne samlinger for voksne. Vi kan love at alle vil få en helg d aldri vil glemme!