Loading...

Fredag 27 mars slippes albumet «Soul Church One» med 12 helt nye sanger.

Soul Church er en gudstjeneste som er blitt til i Soul Children-bevegelsen, og har de siste to årene blitt feiret fast en gang i Storsalen menighet i Oslo. 

Musikk er et veldig viktig element i Soul Church-gudstjenestene, og visjonen til Soul Children-bevegelsen er å vinne og bevare barn unge for evangeliet gjennom sang og musikk de unge kjenner seg igjen i. Ny musikk har blitt produsert til denne gudstjenesten, som ungdommene har vært med å lage. Det har resultert i albumet «Soul Church One» som er innspilt med Oslo Soul Children sammen med en rekke gjesteartister fra Soul Children-familien. Vi har fått hjelp av blant annet Aleksander With, Solveig Leithaug, David André Østby, Kine Ludvigsen Fossheim, Maren Reme og Lewi Bergrud. 

«Soul Church One» inneholder liturgisk musikk som Kyrie, Gloria, preludium, postludium, bønnesang, velsignelse, nattverdsanger og lignende. Musikken er variert, men veldig på ungdommens premisser. Det er alt fra hiphop og pop til salmer, lovsanger og viser. 

Dette første Soul Church-albumet er produsert av Bjørn Erik Pedersen, Benjamin Folkevord Pedersen og Bernt Rune Stray sammen med Soul Children-leder og gründer Ragnhild Hiis Ånestad. 

Oslo Soul Children har tidligere gitt ut 14 album, flere singler og musikkvideoer. Forrige utgivelse fra 2018«Headlights» har også en egen kleskolleksjon. Koret har turnert over hele Norge, i Sverige, Tyskland og har vært hele fem ganger i USA. Oslo Soul Children har deltatt på utallige tv-show, blitt tildelt Petter Dass-prisen, Sareptaprisen og blitt nominert til Spellemann.

Ønsker du mer informasjon om Soul Church så ta kontakt på mail: kontakt@soulchildren.no