SoulMate-konkurranse

SoulMate-konkurranse

SoulMate er Soul Children-bevegelsens misjon-, bistand- og innsamlingskonsept. Ønsket er å lære de unge til å vende blikket utover og gjøre noe for dem som ikke har det like bra materielt som oss i Norge. – Og som flere tidligere sangere i Oslo Soul Teens sier: «Drømmen er at alle barn i verden skal ha muligheten til å være med i et lokalt Soul Children-kor, og å bli kjent med Jesus som sin bestevenn og frelser». Så gjennom SoulMate legger vi også til rette for at nytt Soul Children-arbeid kan etableres på steder som i utgangspunktet ikke har samme muligheter til dette slik som vi. Alle Soul Children-kor oppfordres til å ha et engasjement gjennom SoulMate, vi vil gi barna en god opplæring i giverglede, raushet og engasjement for misjon.

På Soul Children-festivalen informerte vi om SoulMate-konkurransen som varer frem til 31 mars 2019. Det Soul Children-, Soul Teens- eller Soul Kids-koret som samler inn mest penger kan glede seg til å motta en fin premie. Midlene blir fordelt mellom de tre SoulMate-prosjektene i Bangladesh, Ecuador og India. Mer informasjon om SoulMate finner dere på Soul Children sine nettsider og filmer om SoulMate finner dere her: http://tv.normisjon.no/search?q=soulmate.

Ønsker koret å starte en egen innsamling kan det gjøres ved å følge linken under, ellers kan dere overføre samlet beløp til kontonummer og prosjektnummer som nevnt under.

Egen innsamling: https://bidra.normisjon.no/soulmate
Eller kontonr: 1503.02.13537 og prosjektnavn/nr: SoulMate/12193876 (merk overføringen med kornavn)

Konkurransen gjelder fra oktober 2018 til og med 31.mars 2019 og vinneren blir kåret i starten av april!