Loading...

Hva er SoulMate?

SoulMate er Soul Childrens internasjonale konsept hvor vi lærer om, engasjeres for og samler inn til internasjonalt arbeid rundt omkring i verden. For tiden støtter vi hovedsakelig Soul Children i Ecuador. Etterhvert som prosjektene blir bærekraftige satser vi nye steder hvor det er behov. Du kan lese mer om prosjektene på denne siden.

Giverglede

Alle Soul Children-kor oppfordres til å ha et engasjement gjennom SoulMate, vi vil gi barna en god opplæring i giverglede, raushet, engasjement og misjon.

I nyhetsmailene har vi alltid en bolk som heter «Soul Children International». Under denne bolken vil du bli oppdatert på hva som rører seg internasjonalt i bevegelsen og i det prosjektet vi til enhver tid støtter. Denne infoen kan du bruke i ditt kor eventuelt ved innsamling, konserter gudstjenester eller lignende. I tillegg oppdateres nettsidene jevnlig og i fanene til høyre på denne siden kan du lese mer om hvert enkelt prosjekt.

Dersom dere planlegger en innsamling i regi av koret kan dere bruke innsamlings ideene som du finner nederst på denne siden (link). Utenom dette utformer vi også en enkel digital presentasjon av prosjektene, som kan brukes på arrangementer hvor dere vil samle inn penger og ønsker å informere litt mer. Filmene er også fine å bruke til slikt (kort og lang versjon). Dette vil bli lagt ut på hver enkelt landside fortløpende.

Gi til SoulMate

Vi garanterer at pengene samlet inn til våre prosjekter kommer frem dit de skal og blir sådd inn i et internasjonal bærekraftig arbeid.

Praktisk fungerer det slik at hvert kor samler inn etter eget ønske, og på hvilken måte dere selv vil. Det blir ikke opprettet noen fast avtalegiro eller lignende. Vi har mange gode ideer til hvordan dere kan samle inn penger felles i koret, og dermed skape engasjement blant barn og foreldre.

Konto: 1503.02.13537
Merk med prosjektnummer/navn: 12193876/SoulMate
Og korets navn (det vil da bli registrert hvor mye hvert kor har samlet inn i løpet av hvert år).

Vil du være med å reise?

Acta – barn og unge i Normisjon arrangerer gruppereiser for deg som vil være med å reise ut til landene vi støtter gjennom SoulMate. Bli med da vel!