Loading...

Innsamling

Vi ønsket en enkel og rask måte å kunne gi en gave til vårt prosjekt på, da undersøkelser viser at dersom det er enkelt å gi en pengegave, vil flere gi! Og det har vist seg at mange mener at det å sende en SMS er den letteste måten å gi enkeltgaver på. Derfor lanserer vi nå en SMS-løsning for SoulMate.

 

Ved å sende SMS med kodeord “SOULMATE” til 2160, gir du 200 kr til Soul Children i Ecuador. Summen blir belastet giverens telefonregning.

“Dette er en løsning vi har stor tro på, da de fleste går med mobilen på seg, nesten til en hver tid. Det er færre og færre som går med kontanter i lomma, så vi håper at dette også kan være med å øke giversummen i kollekter og andre innsamlinger hos SoulMate-korene”, sier innsamlingsleder i Acta.

Det er selvsagt fremdeles mulig å gi på vanlig måte, via kontonummer og prosjektnavn (enten for giveren direkte, eller at koret samler inn på konserter og lignende og setter inn på engene på konto), vi håper at korene på sine innsamlinger opplyser om denne muligheten i tillegg.

Kontonr: 1503 02 13537
Prosjektnavn/nr: SoulMate/
200008
Merk overføringen med kornavn.

Det er også mulig å vippse til Soulmate.
Vippsnr.: 534075

Innsamlingsideer


Her har vi listet opp litt forskjellige ideer til innsamling i koret, med litt nærmere forklaring. Mange av ideene er hentet fra barn og ungdommer i Soul Children-kor. Vi har også delt opp ut fra hva som kan gjøres internt, overfor familie og venner og i lokalsamfunnet – men mange av ideene kan også brukes i de ulike forumene

Aktiviteter som kan gjøres i lokalsamfunnet

1.    Ansiktsmaling
2.    Barnas sportsdag
3.    Bruktboksalg
4.    Dør til dør innsamling
5.    Garasjesalg/loppemarked
6.    Kakesalg
7.    Lotteri/basar
8.    Skattejakt (be lokale bedrifter sponse skattejakten og sette opp gaver)
9.    Supermarked bæreposepakking, varetelling

 

Aktiviteter overfor foreldre/familie/venner, korkvelder

1.    Auksjoner/amerikansk auksjon
Her kan dere samle inn saker og ting man ikke trenger, har lyst å gi bort eller dere kan lage ting som kan auksjoneres bort.

2.    Basar
Hent inn gevinster fra lokale bedrifter, butikker og lignende. Ellers kan koret ha et hobbyverksted hvor det lages gevinster til utlodning. På basar kan man også ha salg av kaker, kaffe, saft..

3.    Bingo
Innbetalingen for bingobrettene går til SoulMate.

4.    Quizaften
Her kan man ta deltakeravgift per lag, og i tillegg selge mat, kaker, kaffe osv.

5.    Konsert
Her kan man enten ta inngangspenger eller kollekt til prosjektet. Dette kan selvsagt også gjøres ut mot lokalsamfunnet.

6. SoulMate-løp
Familie/firma/etc sponser et fast beløp pr runde som løpes, kilometer som gås på ski etc.
Barna skal løpe (/gå på ski/ svømme) runder i løpet av en viss tid, og hvert barn kan på forhånd avtale en fast pris per runde med venner, foreldre, firma og lignende. Eks. 10 runder rundt kirka, 30 kr per runde = 300 kr 

7.    Inntekter ved produktsalg
Det er mulig å få laget egne SoulMate-produkter med logo (eks. indisk krydder, te, kaffe) som kan kjøpes billig og selges til venner, familie etc. med fortjeneste. Kontakt SoulMate –ledelsen for info og bestilling.

 

Enkle aktiviteter i koret

1.    Gjett antall godterier i bollen
En bolle/krukke med godteri kan stå i øvingslokalet, barna deltar ved å betale en liten sum, og den som gjetter nærmest det korrekte antallet vinner bollen med godteri!

2.    Hallo-venn utkledningsparty
I forbindelse med halloween er det alltid stas å kle seg ut, Hallo-venn er et alternativ til Halloween-tradisjonen. Dere kan arrangere utkledningsfest med salg av kaker, pølser og lignende, til inntekt for SoulMate.

3.    Ingen Sjokolade Dag (gi opp din uvane for et formål)
I stedet for å kjøpe en sjokolade i pausen på øvelsen, kan barna gi godteri-pengene til et godt formål. Kanskje kan utfordringen være å droppe lørdagsgodtet en lørdag, og la pengene gå til SoulMate?

5. Innsamlingsbøsse
En litt festlig bøsse kan stå i øvingslokalet under hver øvelse, så kan barna gi når de har lyst og hvor mye de har lyst på øvelsene.  

4.    Flaskepanting
Barna kan for eksempel én øvelse i mnd. ta med tomflasker hjemmefra, som kan pantes av lederne, til inntekt for SoulMate. Dette kan også gjøres i nabolaget; legg lapp i postkassene at dere kommer rundt og samler tomflasker for eksempel uka etter.