The International Soul Children Festival

  • Festivalplakat til Soul Children-festivalen 2020

The International Soul Children Festival

Nå inviteres barn og unge fra hele Norge og verden igjen til Oslo Spektrum og Soul Children-festivalen. Festivalen går av stabelen fjortende gang fra 23. til 25. oktober 2020.

Det vil nok en gang bli en spektakulær utendørskonsert på Universitetsplassen lørdag 24. oktober kl. 16 og en storslått festgudstjeneste (Soul Church Concert) i Oslo Spektrum søndag 25. oktober kl. 15. Det vil komme fantastiske gjesteartistene fra inn- og utland, det vil bli workshops for ledere, ungdommer og bandmusikere, i tillegg til Mass Choir, Get Up Service, Saturday Night Live Show og mye mer.

Soul Children er en suksesshistorie i stadig vekst, og er et korkonsept som eksporteres til stadig flere land. I Norge er det nå nærmere 200 aktive Soul Children-kor og man har neste like mange avleggere internasjonalt i 12 andre land.

Festivalen starter fredag ettermiddag med et forrykende åpningsshow (Kick Off Party) og avsluttes søndag ettermiddag med en storslått festgudstjeneste (Soul Church Concert). I tillegg vil det enorme felleskoret gå opp Karl Johan lørdag ettermiddag, der det braker løs med en stor frikonsert kl 16.00 med festivalens Mass Choir, alle de 2-3000 sangerne

Følg med på denne nettsiden for mer informasjon om påmelding og program.