Vil du bli med i Oslo Soul Children eller Oslo Soul Teens?

Vil du bli med i Oslo Soul Children eller Oslo Soul Teens?

Audition for sangere fra 5. klasse til og med 3. v.g.s.

Onsdag 28. august kl. 18 blir det holdt audition i Storsalen (Staffeldts gate 4, Oslo). Det er ingen påmelding, kun registrering ved oppmøte fra kl. 17.30.

På audition gir vi informasjon om Oslo Soul Children (OSC) og Oslo Soul Teens (OST), samt Soul Children-bevegelsen og Acta – barn og unge i Normisjon, som korene er en del av. Vi ønsker derfor at foresatte er med på audition for å få del i denne informasjonen.

Det blir en enkel sangprøve og intervju med den enkelte sanger. De som skal på audition må ha med en selvvalgt sang som man fremfører for dirigent og ledere i korene. Det vil også være en pianist til stede, så ta gjerne med egne noter.

Om korene

OSC/OST er for tweens og ungdom fra 5. trinn og oppover. Soul Children er fra 5. til 9. klasse, og Soul Teens fra 10. klasse og oppover.

Korene er en del sammen, og noe hver for seg. De øver i Oslo sentrum, i lokalene til Storsalen menighet i Staffeldts gate 4, rett ved Holberg plass. Gjengen er med på mange spennende prosjekter, konserter, opptredener, innspillinger, turer og festivaler. Korene har øvelse hver onsdag kl. 18-20.

Oslo Soul Children og Oslo Soul Teens har gitt ut til sammen 14 album, og flere singler og musikkvideoer. Det siste albumet heter «Headlights», og med denne utgivelsen lanserte korene også en egen kleskolleksjon med samme navn.

Korene har turnert over hele Norge, i Sverige, Tyskland og Storbritannia, og har hele fem ganger turnert i USA, i tillegg til å ha deltatt på utallige TV-show, blitt tildelt Petter Dass-prisen, Sareptaprisen og blitt nominert til Spellemann. OSC og OST er vertskap for den internasjonale Soul Children-festivalen, som neste gang blir arrangert i Oslo Spektrum 24.-26. oktober 2020.

OSC og OST er tilknyttet Storsalen menighet der de blant annet står for en egengudstjeneste, Soul Church, siste søndag i måneden. Korene er et eget lokallag i region øst av Acta – barn og unge i Normisjon.

Ragnhild Hiis Ånestad er hovedleder og musikalsk ansvarlig for Oslo Soul Children og Oslo Soul Teens. Hun er også gründer og leder for den internasjonale Soul Children-bevegelsen.

Evt. spørsmål kan rettes til medlemskontakt på mail: medlem@soulchildren.no

Velkommen på audition!

Hilsen crew i Oslo Soul Children/Oslo Soul Teens