Vil du bli med i Oslo Soul Children eller Oslo Soul Teens?

  • Gutta i Oslo Soul Teens på scenen

Vil du bli med i Oslo Soul Children eller Oslo Soul Teens?

Bli med i Oslo Soul Children & Oslo Soul Teens: Audition for gutter i alderen 10–18 år

Mandag 24 september kl. 18:00 blir det holdt audition i Storsalen (Staffeldt gate 4, Oslo). Det er ingen påmelding – kun registrering ved oppmøte fra kl. 17:30. Det er veldig stabilt i rekkene for tiden, men vi ønsker å rekruttere nye gutter fra 5. klassetrinn til og med 18 år.

Ved audition få man en del informasjon om korene, Soul Children-bevegelsen og Acta – barn og unge i Normisjon, som disse korene er en del av. Vi ønsker derfor at foresatte er med på audition for å få del i denne informasjonen.

Det blir en enkel sangprøve og intervju med den enkelte sanger, og det er ønskelig at de som skal på audition har med en selvvalgt sang som en fremfører for dirigent, ledere og noen gutter fra koret. Det vil også være en pianist tilstede, så ta gjerne med egne noter.

Oslo Soul Children og Oslo Soul Teens er et kor for tweens og ungdom fra 5.trinn og oppover. Soul Children er fra 5. til 9. klassetrinn, og Soul Teens er fra 10. klassetrinn og oppover.

Korene er en del sammen, og en del hver for seg. De øver i Oslo sentrum nærmere bestemt Storsalen menighet i Staffeldtsgate 4 ved Holberg plass. Gjengen er med på mange spennende prosjekter, konserter, opptredener, innspillinger, turer og festivaler. Korene har øvelse hver onsdag mellom kl 18:00 og 20:00.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss!